. Kalebodur Talks with Architects: C. Abdi Güzer+Nevzat Sayın+Han Tümertekin

“Kalebodur Talks with Architects”, Prof. Dr. Celal Abdi Güzer (Moderator), Nevzat Sayın, Han Tümertekin, “Eastern Mediterranean University 7th International Design Week organized by EMU Faculty of Architecture and supported by Design Club, 15 May 2017 13:00-15:30, Mustafa Afşin Ersoy Hall EMU Central Lecture Hall, Eastern Mediterranean University, Famagusta, North Cyprus.

“Kalebodur Talks with Architects”, Prof. Dr. Celal Abdi Güzer (Moderator), Nevzat Sayın, Han Tümertekin, “DAÜ 7. Uluslararası Tasarım Haftası”, Tasarım Klübü desteği ile DAÜ Mimarlık Fakültesi tarafından düzenlenmektedir. 15 Mayıs 2017 13:00-15:30, DAÜ Merkezi Derslikler Mustafa Afşin Ersoy Salonu, Doğu Akdeniz Üniversitesi, Gazimağusa, Kuzey Kıbrıs.

POSTER 40 BY 40 ARCHITECTS TALKS web

© 2017 Faculty of Architecture | Eastern Mediterranean University. All Rights Reserved.